mandag 5. september 2011

Intime betroelser........

Guttunger er seg selv lik alle steder, og foreldrene ser kun noen troskyldige små barn i dem altfor lenge. Når guttene er i  10- 12 årsalderen bør man vokte seg ekstra for hva man sier hvis man vil holde på en hemmelighet. Så snart man er voksen så glemmer vi lett at vi har vært barn, og innrømmer oftest forsent at poden er blitt voksen.
To gamle damer(ca.35 år) holdt sammen i tykt og tynt, og besøkte hverandre så ofte det var mulig. Begge to var godt gift og mennene deres arbeidet på Stasjonen som vanlig var på den tid. For den ene av dem hadde dagliglivet  blitt noe ensformig, og samlivet med mannen trist og lite spennende. Hun hadde etterhvert behov for å betro  seg til sin trofaste venninde, men var lite årvåken for små ører som kunne høre dem. To gutter hadde moro av å lytte til deres betroelser, og denne dagen ble det mer en forventet. Den ene kunne fortelle at samlivet var kjedelig, og lite spennende og ikke slik som det var da de var nygift. Etter mye klaging og spørsmål om hva som kunne gjøres med dette så hadde de ikke noen svar på problemet.
Så ville hun vite om det var på samme måten med kjærlighetslivet til venninda. Da var det at guttene avslørte at de lyttet på dem for svaret venninda fikk var ganske enkelt: " Å kjærligheita vår det e no både nøk og  formykje  det, men det e no gøtt me" var svaret. Da hørte  damene to små karer som lo fra sitt skjulested. Maken til to små rakkerunger....................

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar